FIAT LEASEN

Personenauto of bedrijfswagen? Het merk Fiat heeft alles in huis om u op uw wenken te bedienen. Ook binnen het lease aanbod van Neerlandlease heeft u de mogelijkheid om alle modellen van Fiat met een voordelige financial lease aan te schaffen.
 

De voorraad module is tijdelijk niet beschikbaar.
Fiat

Het merk FIAT is een acroniem voor Fabbrica Italiana Automobili Torino. FIAT is door de jaren heen een van de meest innovatieve automerken geweest. Op veel van deze innovaties heeft FIAT dan ook een patent. Zo heeft FIAT het patent op de “dubbele bovenliggende nokkenas”, “distributieriem”, “directe diesel inspuiting”, “directe benzine inspuiting”. FIAT heeft met gedurfde modellen en innovatieve ideeën, een grote bijdrage geleverd aan de mobiliteit in Italië en daar buiten. 

Uw Fiat leasen

Het merk FIAT produceert op dit moment een breed assortiment aan personen en bedrijfswagens. Bestelwagens zoals de nieuwe Fiat Talento worden graag door ondernemend Nederland geleaset. Ook de Fiat 500 is bij de vrouwelijke onderneemster een graag geziene auto. Wil u ook profiteren van de financiële en fiscale voordelen van een fianancial lease? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of bereken uw maandbedrag met onze leasecalculator.
 

Financial lease

Het aanschaffen van een FIAT in combinatie met een financial lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemer en ZZP’er. Door uw FIAT met een financial lease aan te schaffen houdt u uw liquiditeit in uw onderneming en uw werkkapitaal in stand. Zowel voor de doorgewinterde als de startende ondernemer is een financial lease voor uw FIAT een mooie optie. U hoeft het aankoopbedrag van uw nieuw of gebruikte FIAT niet in één keer te betalen maar lost deze met een vaste lage rente af. Vrije keuze in looptijd waardoor u dus zelf bepaald hoeveel u per maand wilt aflossen. Tussentijds extra aflossen of vroegtijdig inlossen van de financial lease is mogelijk.
 

Waarom uw financial lease voor uw FIAT onderbrengen bij Neerlandlease. Wij geven u een vijftal redenen:

  1. Vrije keuze qua autobedrijf
  2. Uw financial lease binnen 24-uur geregeld
  3. Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
  4. Snel en deskundig advies
  5. Een leasepartner welke denkt in mogelijkheden

Bij welk autobedrijf u uw nieuwe FIAT ook hebt gezien. Wij verzorgen graag de financiering voor uw nieuwe auto. Twijfel niet langer en vraag uw financial lease voor uw FIAT hier aan. Of neem contact op met onze leaseadviseurs voor advies op maat.