Volkswagen Golf

1.2 TSI 77KW VAR. HIGHLINE BMT NAVI+TREKHAAK+CRUISE!!
    Bouwjaar 2011
    Kilometerstand 104.656 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    62-SBR-4
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2011
    KleurDeepblackpareleffect (zwart parelmoer)
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingAlcantara
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)453 X 178 X 150
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving
    Schitterende Volkswagen Golf met zuinige motor, vol met mooie opties zoals; Alarm-systeem Alcantara bekleding Armsteun voor ASR Autotelefoonvoorbereiding Boordcomputer Buitensp. elektr. + verw. Dakrails Dimlichten aut. DVD speler ESP Executive Plus-pakket Extra getint glas Hill hold-functie Keyless entry Koplampsproeiers
    Led. stuurw+versn. pook Lendesteunen (verstelb.) Lichtmetalen velgen 16" Mistlampen adaptief
    Multifunctioneel stuur Navilock Opbergpakket Ruitensproeiers verwarmb. Sportstoelen Winter-pakket, etc! Lease of Financiering van uw auto of bedrijfsauto is mogelijk, vooraf of gelijk in de showroom geregeld. Vraag een vrijblijvende scherpe offerte aan die bij akkoord gelijk kan worden opgevolgd zodat u spoedig over uw auto of bedrijfsauto kunt beschikken. Gespreid betalen in de auto die u wenst was nog nooit zo makkelijk. Binnen het Jan Bogert Betaalplan zijn alle Lease en Financieringsmogelijkheden uit de markt mogelijk, zie ook onze website www.janbogert.nl
    Garanties
    Nap

    Waarom Neerlandlease?

    Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
    Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
    Service bill
    Tussentijds extra inlossen mogelijk

    Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

    Autotrack

    Autotrack

    Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

    Marktplaats

    Marktplaats auto

    Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

    Autoscout24

    AutoScout24

    Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

    Peter

    Peter Moedt

    Leaseadviseur

    Kan ik u helpen?

    Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.