PEUGEOT LEASEN

Bij Neerlandlease kiest u voor een financial lease met een vast en laag maandbedrag om uw Peugeot personen- en/of bedrijfswagen aan te schaffen

De voorraad module is tijdelijk niet beschikbaar.
Peugeot

In 1910 wordt het Société Anonyme des Automobiles Peugeot opgericht door een fusie tussen Les Fils de Peugeot Fréres en Armand Peugeot. Met deze fusie wordt er een nieuwe fabriek gebouwd in Sochaux waardoor het grootste industrieterrein van Frankrijk ontstaat. In 2012 viert deze productie locatie zijn 100 jarig bestaan waarmee het de op dat moment oudste nog operationele autofabriek is. Dit en de talloze modellen die Peugeot door de jaren heen geproduceerd heeft tonen de rijke historie aan van dit exclusieve Franse merk
 

Uw Peugeot leasen

Bij Neerlandlease is Peugeot een welkome verschijning. Met hun volle modellen gamma zowel aan personen- als bedrijfswagens worden deze graag geleaset middels een Financial lease. In de autovoorraad van Neerlandlease vindt u altijd wel een Peugeot die bij u aansluit. Populaire Peugeot modellen zoals de Partner, 206, 306 of de SUV modellen 3008 en 5008 zijn vertegenwoordigt in de leasevoorraad van Neerlandlease.
 

Financial lease

Het aanschaffen van een Peugeot in combinatie met een financial lease is een aantrekkelijke optie voor ondernemer en ZZP’er. Door uw Peugeot met een financial lease aan te schaffen houdt u uw liquiditeit in uw onderneming en uw werkkapitaal in stand. Zowel voor de doorgewinterde als de startende ondernemer is een financial lease voor uw Peugeot een mooie optie. U hoeft het aankoopbedrag van uw nieuw of gebruikte Peugeot niet in één keer te betalen maar lost deze met een vaste lage rente af. Vrije keuze in looptijd waardoor u dus zelf bepaald hoeveel u per maand wilt aflossen. Bereken het middels onze leasecalculator. Tussentijds extra aflossen of vroegtijdig inlossen van de financial lease is mogelijk.
 

Waarom uw financial lease voor uw Peugeot onderbrengen bij Neerlandlease. Wij geven u een vijftal redenen:

  1. Vrije keuze qua autobedrijf
  2. Uw financial lease binnen 24-uur geregeld
  3. Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
  4. Snel en deskundig advies
  5. Een leasepartner welke denkt in mogelijkheden

Bij welk autobedrijf u uw nieuwe Peugeot ook hebt gezien. Wij verzorgen graag de financiering voor uw nieuwe auto. Twijfel niet langer en vraag uw financial lease voor uw Peugeot hier aan. Of neem contact op met onze leaseadviseurs voor advies op maat.