OCCASION LEASE

Een financial lease voor een occasion ten opzichte van een nieuwe auto is zeer aantrekkelijk. Het aanbod is groot en de grootste afschrijving heeft al plaats gevonden. Daar u bij een Financial lease de aanschafprijs van de auto leaset, heeft u dus een groot voordeel van de grote afschrijving op de auto en/of bedrijfswagen in de eerste 2 jaar. Dit bedrag hoeft u niet te financieren wat enorm scheelt in de maandelijkse kosten.

Wanneer u een nieuwe auto aanschaft is het maar de vraag hoe deze zich gaat houden. Een occasion heeft zich in de praktijk al bewezen, dus u weet redelijk goed wat u van het aangeschafte voertuig kan verwachten. Daarnaast is er al veel test informatie beschikbaar, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken over de aan te schaffen auto. Een ander voordeel van een occasion is de relatief snelle levertijd. De auto staat immers bij de autodealer in de showroom, van waaruit deze snel geleverd kan worden. De doorlooptijd naar uw nieuwe auto is dus relatief kort.

Wat is occasion lease?

Neerlandlease biedt u de mogelijkheid om zowel een nieuwe als een gebruikte auto / bedrijfswagen middels een financial lease aan te schaffen. De maximale looptijd van de financial lease is vijf jaar bij zowel nieuw als gebruikt.

Met betrekking tot de leeftijd van een occasion geldt een volgende voorwaarde. Een occasion van vijf jaar oud, kan nog maximaal vijf jaar in een financial lease contract worden opgenomen. of te wel, de occasion mag de leeftijd van 10 jaar niet overschrijden op het einde van de looptijd van de financial lease. Stel u ziet een auto van zeven jaar oud, dan kan hier nog een financial lease contract van maximaal drie jaar op worden verstrekt.

Tegenwoordig zien wij dat steeds meer financieringsmaatschappijen de ruimte bieden om het contract met één of twee jaar op te rekken. Dit is afhankelijk van het  te financieren object en zal apart beoordeeld worden. De algemene stelregel van vijf jaar wordt in de regel aangehouden.

Occasion Lease: Zakelijk leasen, ook voor de ZZP'er

1. Kies uw auto uit ons brede lease aanbod
Ga naar de pagina “lease aanbod”. Zoek hier via de zoekcriteria uw auto. Bekijk de gedetailleerde gegevens van de auto via de knop “bekijk deze auto”.

2. Doe eenvoudig en vrijblijvend de online leaseaanvraag
Klik bij de autoadvertentie op "Offerte aanvragen", bepaal hier uw looptijd en slottermijn, vul een paar gevraagde gegevens is en verstuur uw aanvraag voor een Financiallease. Ook kunt u via onze leasecalculator uw tarief berekenen voor een auto welke u elders heeft gevonden.

3. Ontvang binnen 1 werkdag uw leaseofferte
Ons streven is u binnen 1 werkdag de leaseofferte te kunnen toesturen. Deze ontvangt u van ons per mail of wij nemen telefonisch contact met u op.

4. Bekijk de auto, maak een proefrit en sluit de deal
Als u akkoord bent met de door ons geboden offerte, dan brengen wij u in contact met de leverancier. U kunt zelf een afspraak maken voor een bezichtiging, indien wenselijk kunnen ook wij, voor u een afspraak inplannen. Bij de leverancier bekijkt u de auto, kunt u een proefrit maken en onderhandelen over de prijs. Als u besluit tot definitieve aankoop over te gaan, dan kan de leverancier de verkoopfactuur voor u opmaken. Tevens kunt u ons in kennis stellen dat u door wilt werken met de Financial lease.

5. De auto wordt voor u klaar gemaakt en de Financial lease overeenkomst opgesteld
Definitieve aankoop van de auto. De leverancier maakt de auto voor u rijklaar conform de gemaakte afspraken tussen u en de leverancier. Wij ontvangen van u een aantal documenten waaronder de verkoopfactuur en een ID-bewijs. Vervolgens gaan wij de contracten opmaken conform de overeengekomen leaseofferte. De contracten worden u aangeboden ter ondertekening. Zodra wij deze getekend door u retour hebben ontvangen, worden deze doorgestuurd naar de leverancier. De contracten worden door de leverancier ondertekend en de auto wordt tenaamgesteld. Nadat de contracten correct zijn aangeleverd en gecontroleerd wordt de waarde van de financiering uitbetaald aan de leverancier van de auto.

6. Alles is geregeld, u kunt uw nieuwe auto afhalen bij het autobedrijf
Op het moment dat de leverancier de gelden van de Financial lease heeft ontvangen, zal deze overgaan tot levering van de auto. Deze aflevering vindt plaats conform de afspraken tussen u en het autobedrijf.

Bent u overtuigd dat Financial lease ook voor u kan werken, neem dan contact op met onze leaseadviseurs Aldert of Peter, en laat u geheel vrijblijvend informeren. Tel: 055-8435311 of stuur een mail naar aanvragen@neerlandlease.nl

Aldert

Aldert Oosting

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen?  Of heeft u liever een persoonlijk contact om uw bedrijfs situatie met ons te bespreken om zo tot een gefundeerde beslissing te komen voor uw financial lease aanvraag. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.