Volvo V60

2.0 D3 Momentum
  • 17" 5-Dubbel Spaaks Silver velgen met 225/50 R17 banden (1035)
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Autonomous Emergency Braking
  • Bots herkenning systeem
  • Cruise control
  • Electronic climate controle
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 114.200 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-320-RT
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)476 X 185 X 142
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn strakke vormgeving, zijn hoge veiligheidsniveau en het geweldige comfort van deze Volvo V60, onderscheidt deze auto zich van de massa. Dit is een auto uit 2019 die 93995 kilometer op de teller heeft. De krachtige dieselmotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Een gezonde dosis zen-gevoel is bijgeleverd in de vorm van comfortstoelen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. In deze Volvo profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Muziek luisteren onderweg was nog nooit zo′n genoegen! Het high performance audiosysteem levert een unieke geluidservaring. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Met connected drive services kunt u muziek draadloos afspelen. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Deze Volvo V60 is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Kruisingen en afslagen worden een stuk veiliger door de kruisend verkeer detectie. Een druk op de knop en starten maar! Dat kan dankzij keyless start. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Als bestuurder van deze Volvo bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!


Bedrijfsinformatie

Onze taak is ervoor zorgen dat u zich prettig voelt. In onze showroom, en in uw eigen auto.

Opties
17" 5-Dubbel Spaaks Silver velgen met 225/50 R17 banden (1035)
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Autonomous Emergency Braking
Bots herkenning systeem
Cruise control
Electronic climate controle
LED koplampen
lichtmetalen velgen 17''
Rijstrooksensor met correctie
Stof/kunstlederen bekleding
T-Tec/ Textiel bekleding met comfortstoelen (R300)
uitwijk assistent
Garanties
Bovag

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.